top of page
Recente pUBLICATIES

MSG maakt duurzaamheid inzichtelijk voor iedereen, zo maken wij naast rapportages voor onze opdrachtgevers ook infographics, animaties, spellen en websites

MSG maakt slimme tools die gemeenten helpen bij de warmtetransitie. Onder andere de 7 participatieve stappen richting een wijkuitvoeringsplan.

MSG kan uw gemeente begeleiden bij alle 7 stappen. U kunt ook kiezen voor ons speciale WUP - KICKstarter pakket, waarin we u begeleiden bij de eerste 3 stappen. U krijgt een procesbeschrijving, inclusief een structuur voor governance. En inzicht in de wijk, zowel technisch als financieel economisch en sociaal. U kunt bijvoorbeeld zien waar energiearmoede op de loer ligt en wat de kosten voor de eindgebruikers zijn van de verschillende technieken. We maken daarvoor gebruik van de overzichtelijke dashboards van Visie op energie. En we ontwikkelen een communicatie- en participatiestrategie voor de diverse doelgroepen en stakeholders, inclusief een uitgewerkte campagne voor de gezamenlijke start met bewoners. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

In 7 stappen  naar een wijkuitvoeringsplan

bottom of page